Hej och välkommen hit.
Emelie,dipl.Hundfysioterapeut,
Balansbollsinstruktör
& Hundsimsinstruktör

Hos mig får du hjälp med allt från friskvårdskontroller, massage & laserbehandling till personliga träningprogram. Jag erbjuder också skräddarsydda kurser inom friskvård & balansboll. Kontakta mig på facebook, via mail, ring eller skriv ett meddelande via "kontakta mig" om du har några frågor eller funderingar. 


 

    FRISKVÅRD     
Friskvård för hund är den sortens träning som förebygger skador, upprätthåller en god kontidion och även fortsatt träning efter en rehabperiod. Med hjälp av massagen håller man efter hundens muskulatur och läker även små muskelbristningar som uppstår vid hård ansträgning såsom jakt, agility eller annan hundsport. Eller varför inte komma in och slappna av på vibrationsplattan efter en tävlings/jakthelg för maximal avkoppling och återhämtning. Läs mer under fliken Friskvård. (Klicka på den gröna knappen)

    REHABILITERING    
För att hunden efter operation eller skada ska återgå till ett så normalt liv som möjligt behövs rehabilitering. Hunden behöver hjälp med att på rätt sätt bygga upp liksidig muskulatur och återgå till ett normalt rörelsemönster för att minska risken för felbelastningar. Rehabilitering sker som en förlängning av veterinärvården och därför sker all rehab i samråd med behandlande veterinär/sjukgymnast. Jag jobbar utefter hundens förutsättningar och med hjälp av olika behandlingsmetoder hjälper jag hunden tillbaka till normal styrka och rörlighet. 
(Klicka på den blå knappen för mer info))

61

Dessa mysiga systrar kom på besök innan vi alla ska ha semester😍 Lillasyster (Enwy) levde upp till sitt namn och skulle bums ligga på bordet och trängas med syrran❤️🐶 . Posted @withrepost • @teamfaytastic Fay fick en genomgång hos @hundhalsanipitea igår innan semestern. Allt som fanns att anmärka på är sådant som vi redan vet om och jobbar på. Vi är så otroligt glada över att ha Emelie som kontinuerligt kollar av mina hundar och ser till att dom får bästa förutsättningarna för att hålla i längden. Friskvård är så otroligt viktigt! Tack för allt du gör för oss 😍🙏❤ . Självklart ska lillsyrran vara i vägen och ge bästa storasyrran mentaltstöd 😂 Även om Fay tycker att hon kan få njuta på egen hand 🙈 . #hundhälsanpiteå #hundhälsa #massage #träningsprogram #pt #laser #mlslasertherapy #friskvårdförhund #asaveterinary #balansbollsinstruktör #sverigeshundföretagare #hmärkt #vetduvemduanlitar

57

Klart Bella passade på att ta en selfie när hon mös på massagebordet idag 😍🤩 . #hundhälsanpiteå #hundhälsa #massage #träningsprogram #pt #laser #mlslasertherapy #friskvårdförhund #asaveterinary #balansbollsinstruktör #sverigeshundföretagare #hmärkt #vetduvemduanlitar