Den 1a Juni 2019 tar Yvonne Fång och hennes Hundvis Hundskola över driften för bryggans hunddagis på Piteå Brukshundklubb. I och med detta kommer även alla som har dagisplats få förmåner hos både mig på Hundhälsan i Piteå men även hos Anette Häggström på Hundsalongen i Piteå
 

Vad detta innebär och hur du bokar kommer mer info om så småningom, men i
korthet innebär det hos mig: 

• Som dagiskund kommer man kunna boka in sig på friskvårdsbehandlingar som Massage & Laserbehandlingar. Tjänsterna utförs under hundens dagisvistelse och du får i slutet av dagen hem en masserad/laserbehandlad hund. (Detta under premissen att hunden är över 12 mån och  inte lider av epilepsi,  infektioner, andra åkommor eller kroniska sjukdomar som inte bör masseras eller behandlas.)

•Jag kommer även erbjuda rabatterade priser till alla dagiskunder om du vill boka tid själv utanför
dagis-tiden. (10% på alla behandlingar)

 - NYHETER -

7/7-19:  Nu är vi igång, Passa på att boka! 

Det första datumet som är bokningsbart för alla er dagiskunder är den 14 Augusti. Ni bokar eran tid på Hunddagiset. Glöm inte att det första besöket med mig måste du som hundägare också närvara. Här väljer du om du bokar under dagen och kommer till dagiset eller om du bokar en tid hos mig i Svensbyn innan detta datum. Mer info finns i Infobladet som skickades till er av Yvonne. 

Trevlig sommar allihopa!