Hej och välkommen hit.
Emelie,dipl.Hundfysioterapeut,
Balansbollsinstruktör
& Hundsimsinstruktör

Hos mig får du hjälp med allt från friskvårdskontroller, massage & laserbehandling till personliga träningprogram. Jag erbjuder också skräddarsydda kurser inom friskvård & balansboll. Kontakta mig på facebook, via mail, ring eller skriv ett meddelande via "kontakta mig" om du har några frågor eller funderingar. 


 

loading...

    FRISKVÅRD     
Friskvård för hund är den sortens träning som förebygger skador, upprätthåller en god kontidion och även fortsatt träning efter en rehabperiod. Med hjälp av massagen håller man efter hundens muskulatur och läker även små muskelbristningar som uppstår vid hård ansträgning såsom jakt, agility eller annan hundsport. Eller varför inte komma in och slappna av på vibrationsplattan efter en tävlings/jakthelg för maximal avkoppling och återhämtning. Läs mer under fliken Friskvård. (Klicka på den gröna knappen)

    REHABILITERING    
För att hunden efter operation eller skada ska återgå till ett så normalt liv som möjligt behövs rehabilitering. Hunden behöver hjälp med att på rätt sätt bygga upp liksidig muskulatur och återgå till ett normalt rörelsemönster för att minska risken för felbelastningar. Rehabilitering sker som en förlängning av veterinärvården och därför sker all rehab i samråd med behandlande veterinär/sjukgymnast. Jag jobbar utefter hundens förutsättningar och med hjälp av olika behandlingsmetoder hjälper jag hunden tillbaka till normal styrka och rörlighet. 
(Klicka på den blå knappen för mer info))

61

MASSAGE & ARTROS . Redan vid 5års ålder lider var 5e hund av artros. Massage är både smärtlindrande, ökar cirkulationen och förbättrar rörligheten. Forskning på människor med knäartros har visat att 60min massage per vecka är den optimala behandlingen mot artros, tillsammans med fysisk aktivitet och träning. Hur bra är inte det? . Har du en hund med artros eller vill du av annan anledning unna din hund en massage så finns det några få lediga tider kvar i januari, passa på att boka så du får en tid💪🏻💥 . #hundhälsanpiteå #hundhälsa #hundfysioterapeut #massage #träningsprogram #pt #laser #mlslasertherapy #friskvård #prehab #friskvårdförhund #asaveterinary #balansbollsinstruktör #sverigeshundföretagare #hmärkt #vetduvemduanlitar #föreläsning #kunskapvägeringet

43

💥 NYHETER 💥 . För alla er som inte hittar plats på en balansbollskurs finns nu bokningen ”Privatkurs balansboll 60min” där du lär dig allt du behöver veta för att kunna träna hemmavid. En komprimerad balansbollskurs med all matnyttig kunskap du behöver💪🏻 Både teoretiskt och praktiskt. . För alla er som inte får balansträningen att blir hemmavid, behöver en kickstart efter vila eller varför inte alla ni som tappat inspiration och behöver hjälp med nya övningar? Då finns nu ”Privatlektion balansboll 30min”. . Bokningsbara på hemsidan nu💪🏻👏🏻