Hej och välkommen hit.
Emelie,dipl.Hundfysioterapeut,
Balansbollsinstruktör
& Hundsimsinstruktör

Hos mig får du hjälp med allt från friskvårdskontroller, massage & laserbehandling till personliga träningprogram. Jag erbjuder också skräddarsydda kurser inom friskvård & balansboll. Kontakta mig på facebook, via mail, ring eller skriv ett meddelande via "kontakta mig" om du har några frågor eller funderingar. 


 

    FRISKVÅRD     
Friskvård för hund är den sortens träning som förebygger skador, upprätthåller en god kontidion och även fortsatt träning efter en rehabperiod. Med hjälp av massagen håller man efter hundens muskulatur och läker även små muskelbristningar som uppstår vid hård ansträgning såsom jakt, agility eller annan hundsport. Eller varför inte komma in och slappna av på vibrationsplattan efter en tävlings/jakthelg för maximal avkoppling och återhämtning. Läs mer under fliken Friskvård. (Klicka på den gröna knappen)

    REHABILITERING    
För att hunden efter operation eller skada ska återgå till ett så normalt liv som möjligt behövs rehabilitering. Hunden behöver hjälp med att på rätt sätt bygga upp liksidig muskulatur och återgå till ett normalt rörelsemönster för att minska risken för felbelastningar. Rehabilitering sker som en förlängning av veterinärvården och därför sker all rehab i samråd med behandlande veterinär/sjukgymnast. Jag jobbar utefter hundens förutsättningar och med hjälp av olika behandlingsmetoder hjälper jag hunden tillbaka till normal styrka och rörlighet. 
(Klicka på den blå knappen för mer info))

72

Jaktpremiären, den heliga jaktpremiären. Äntligen är den här. Väntan är över. Kängorna smörjs. Bössorna skjuts in och ammunition inhandlas. Ändå hänger allt på en gemensam nämnare. - Hundarna . Ingen är lyckligare än mig när det kliver in en jakthund genom mina dörrar. Att jag får möjlighet och förtroende att hjälpa till med de ack så viktiga förberedelserna. Hjälpa till att öka chanserna att hundarna håller hela hösten, är så vältränade och välmående dom bara kan bli, det är en mäktig känsla. . Skitjakt på er allihopa. Och jag önskar alla hundar en skadefri säsong💪🏻🐾🍁 . #hundhälsanpiteå #hundhälsa #massage #träningsprogram #pt #laser #mlslasertherapy #friskvårdförhund #asaveterinary #balansbollsinstruktör #sverigeshundföretagare #hmärkt #vetduvemduanlitar

68

En av veckans charmiga kunder😍 . #hundhälsanpiteå #hundhälsa #massage #träningsprogram #pt #laser #mlslasertherapy #friskvårdförhund #asaveterinary #balansbollsinstruktör #sverigeshundföretagare #hmärkt #vetduvemduanlitar