Hej och välkommen hit, mitt namn är Emelie Jonsson, brinner för hundar generellt och hundars hälsa i synnerhet. Målet är ett friskvårdscenter med allt från hundsim till träningshall & butik. Och drömmen är att kunna hjälpa alla hundar till ett friskt och lyckligt liv, fysiken ska inte sätta stopp för målet! 

Jag är utbildad på Svenska Fysioterapiskolan inom Rehab och Friskvård för hund och har älskat varje sekund av mina utbildningar. Jag tror väldigt mycket på allt som har med rehabilitering och friskvård att göra och vet att jag med hjälp av kunskapen och verktygen jag har kan fungera som en förlängd arm till veterinärvård & leg.sjukgymnaster för att hjälpa hundar till ett friskt och sunt liv. 

Min målsättning med alla besök är att hundarna ska trivas och tycka det är en trevlig upplevelse med så lite stresspåslag som möjligt. Hundarna får tid på sig att känna sig trygga i lokalen och med mig och jag strävar efter att alla besök ska gå utan press och stress. Jag tänker också på ett holistiskt sätt och tror lika mycket på trauma och chockbehandling för kroppen efter skada som på själva läkningen. 
För att uppnå de bästa möjliga resultaten för hundarna jobbar jag tillsammans med Veterinär och/eller behandlande leg.sjukgymnast och er hundägare fram en rehab/friskvårdsplan som hjälper er att nå den målbild ni har! 
Hoppas vi ses :)