Månadskort -Simma oftare!
 
 

Varför simning?
- Ökar muskelstyrka 
- Förbättrar kondition 
- Friskare ledhälsa 
- Bättre kroppskontroll
- Tränar koordination 
- Förbättrar livskvalité
- Skonsam träning 
- Bästa formen av friskvård 

Månadskort för alla! 

För att kunna erbjuda en betallösning som funkar för alla har vi tagit fram månadaskort. För att ha råd att simma så ofta som du vill samtidigt som du inte behöver anpassa dig till våra öppettider passar månadskort perfekt. 

För att köpa månadskort krävs ett simkörkort. Detta för att simningen ska gå till på ett kontrollerat och skadefritt sätt. 
Läs mer om simkörkort under fliken Hundsim. 

Simkortet
799:-/mån
(ca80:- per simning)
När du köper detta kort kan du simma 2ggr/v (antingen 2st simningar på en hund eller en dubbelbokning, självsim 2hundar, per vecka) utanför våra öppettider, perfekt för dig med flera hundar. Krävs simkörkort (för vardera hund som ska nyttja simkortet). Korten är personliga men inte låsta till en och samma hund. Du bokar "Självsim" på hemsidan för att få simma, inga dropin tider. 
4mån uppsägningstid.


Jfr pris 299:-/självsim

 

Simkort Ultra
1099:-/mån

När du köper detta kort kan du simma hur mycket du vill utanför öppettiderna, du bokar "Självsim" på hemsidan för att få simma, inga dropin tider. Passar perfekt för dig med flera hundar. Det ingår också 1 genomgång/konsultation á 60min (tex för att få tips på hur du ska simträna just din hund för att jobba mot just era mål), du ansvarar för att boka in denna tiden själv. Krävs simkörkort (för varje hund som ska nyttja kortet).
Korten är personliga men inte låsta till en och samma hund. 4mån uppsägningstid.

Jfr pris
299:-/självsim
600:-/simkonsultation

Simkort Delux
1499:-/mån

När du köper detta kort kan du simma hur mycket du vill utanför öppettiderna, perfekt för dig med flera hundar. Det ingår också 1 genomgång och konsultation á 60min varje halvår (tex för att få tips på hur du ska simträna just din hund för att jobba mot just era mål), och 2vibbtider varje vecka, du ansvarar för att boka in dessa tider själv. Krävs simkörkort. 4mån uppsägningstid.
 

Jfr pris
299:-/självsim
600:-/simkonsultation
200:-/självvibb