Balansbollskurs Steg 1. 7/12-19 10.00-14.00

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1791356
Typ:
Balansbollskurs 7/12-19 10.00-14.00
Antal:
Finns i lager
Balansbollskurs inriktning friskvård, kroppskontroll, styrka.
Har du en hund som behöver stärka sitt självförtroende? Behöver du en aktivitet att utföra inomhus när vinterns mörker närmar sig? Eller vill du helt enkelt bara komma och ha roligt med din hund? :) 

Detta är kursen för dig som vill få mer verktyg för att kunna träna din hund både mentalt och fysiskt. Balansbollsträning är ett utmärkt sätt att förbättra din hunds balans, kroppskontroll, styrka, stabilitet, koordination. Det är också riktigt bra mental träning och bygger både kontakt mellan ägare och hund men stärker också din hunds självkänsla.
På denna kurs får du med dig alla verktyg du behöver för att på ett stressfritt och enkelt sätt kunna träna med balansboll hemma. Balansbollsträning är både skadeförebyggande och prestationshöjande i hundsporter men gör också hunden mer redo för vardagen.
Vi varvar teori med praktik och du får också hem individuella tips och råd hur ni ska jobba vidare på egen hand. Vi kommer prata om hur och när balansboll passar, hur ni ska lägga upp passen och även vikten av den perfekta balansen mellan vila och träning.

I samband med kursen får ni också möjlighet att beställa balansbollar och discar. 
Kurslitteratur ingår i priset. Mer info kommer i PM som skickas ut innan kursstart. 
Kursen hålls på Grans Naturbruksgymnasium, nere i hundstallet.