Balansbollkurs ONLINE. Steg 1

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2081850
Antal:
Finns i lager
Här är onlinekursen ni alla har suktat efter inför den kalla vintern. Pandemianpassad och full med matnyttig info. Ni kommer få med er allt som behövs för att kunna påbörja balansbollsträning hemmavid och dessutom hur ni bör tänka för att lägga upp träningen på bästa sätt. 

Balansbollsträning är ett roligt och kontrollerat sätt att bygga upp styrka och stabilitet hos din hund. På ett skonsamt sätt så tränar vi upp hundens kroppskontroll, koordination, stabilitet och lednära muskelstyrka. Alla övningar går att använda i friskvårdssyfte och de flesta även i rehabsyfte. Utöver att vara en toppenträning för hundens kropp är det också ett perfekt sätt att stimulera din hund rent mentalt och dessutom väldigt självförtroende höjande.  

Vi kommer gå igenom alla basövningar inom balansträning för hund och även hur du kan gå vidare och försvåra alla dessa övningar i framtiden. Du lär dig vilka övningar som tränar vad hos hunden, hur vi jobbar stressfritt, uppvärmning/nedvarvning, riktlinjer för skonsam balansträning och mycket mycket mer. Du får dessutom en inbjudan till ett facebook forum där vi alla delar med oss av videos, frågeställningar och kan bolla tankar och ideer tillsammans. Och om nånting dyker upp som du tycker saknas i kursen - Fråga i forumet så svarar jag och fyller på med instruktionsvideos där. 

När du lägger din beställning så kommer du inom 7 dagar få ett mail med utbildningsunderlag, länk till kursvideon på youtube och även en inbjudan till facebookgruppen där alla praktiska videos kommer ligga så du ska kunna se dessa hur många gånger du vill. Du kommer ha tillgång till kursvideon i 7 dagar så du har gott om tid att se färdigt hela kursen och materialet på facebook har du tillgång till så länge du fortsätter vara med i gruppen. 

Bra att ha inför kursen: 
- Balansdisc, Peanut eller Balansboll (Funkar bra med ihopvikt handduk, madrass, skumgummibit eller liknande om man inte äger en boll) 
- Olika godissorter 
- En Facebookprofil för forumet 
- Ett googlekonto för att kunna se videon på youtube

Välkomna!