Balansboll, Steg 2. 8/12-19 10.00-14.00

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1967303
Typ:
Balansboll, fortsättningskurs. 8/12-19 10.00-14.00
Slut i lager
Balansbollskurs steg 2. För dig som redan gått steg1 eller motsvarande kurs. Vi kommer fördjupa oss inom konsten att balansbolla med hund, hur vi tränar spänst, hur vi ska tränar specifika muskelgrupper och mycket annat. Vi kommer även tänka grenspecifikt så du som tävlar med din hund kommer lära dig övningar för att stärka din hund i just eran sport. Du kommer också få tips och råd i hur du på bästa sätt lägger upp ett schema för just din hund. 

Detta är kursen för dig som vill få ännu mer verktyg för att kunna träna din hund både mentalt och fysiskt. Balansbollsträning är ett utmärkt sätt att förbättra din hunds balans, kroppskontroll, styrka, stabilitet, koordination. Det är också riktigt bra mental träning och bygger både kontakt mellan ägare och hund men stärker också din hunds självkänsla.
På denna kurs får du med dig alla verktyg du behöver för att på ett stressfritt och enkelt sätt kunna träna med balansboll hemma. Balansbollsträning är både skadeförebyggande och prestationshöjande i hundsporter men gör också hunden mer redo för vardagen.
Vi varvar teori med praktik och du får också hem individuella tips och råd hur ni ska jobba vidare på egen hand. Vi kommer prata om hur och när balansboll passar, hur ni ska lägga upp passen och även vikten av den perfekta balansen mellan vila och träning.

I samband med kursen får ni också möjlighet att beställa balansbollar och discar. 
Kurslitteratur & balansbollsprogram ingår i priset. Mer info kommer i PM som skickas ut innan kursstart. 
Kursen hålls på Grans Naturbruksgymnasium, nere i hundstallet.