Priser

Tillsvidare har jag ingen lokal att tillgå så nu erbjuder jag enbart hemkörning och därmed ingen vibrationsträning eller balansbollsträning (Om detta finns i hemmet och ni vill ha tips på övningar går detta att lösa), hemkörningsavgiften ingår i priset och gäller endast i Piteå kommun. Jag tar med mig massagebord och laser, ni tillhandahåller ett rum/yta för massagebord gärna lite avsides så hunden får lugn och ro och kan slappna av ordentligt under massagen. För er utanför Piteå tillkommer en extra avgift beroende på avståndet. Detta kommer vi överrens om tillsammans, hör av dig till mig så kommer vi tillsammans på en bra lösning. 
Än så länge tar jag bara swish betalningar - 1230193037

 

Rehabilitering 
Det här är tiden för dig som blivit remitterad från veterinär att påbörja rehab. I priset ingår både rehabplaneringen med träningsprogram hemma och massage/laser/stretching av mig som anpassas till den skadan din hund har.
695 kr
Friskvårdskontroll
Är din hund redo för tävlingsäsongen? Jaktsäsongen? Vill du hålla dig uppdaterad hur hundens muskulatur och leder ser ut? Då är detta tiden för dig. Rörelseanalys, genomgång av leder och muskler och du får med dig alla tips du behöver om något behöver förstärkas eller något extra att tänka på inför kommande säsong.
695 kr
Genomgång/Undersökning
Genomgång av hundens alla leder och muskler, Rörelseanalys och 
rekommendationer om träning/vidare friskvård såsom massage baserat på individens behov. 
 695 kr
Hundmassage
Helkroppsmassage + Laser vid behov och i mån av tid
550 kr
Laserbehandling
Laserbehandling på allt från artrosleder & ryggproblem till spändmuskulatur och stukning/sträckning av muskulatur
350 kr
Laserbehandling Sår
Laserbehandling på ytliga sår såsom uppskurna trampdynor, hotspots eller
operationssår (Minskar ärrbildning och påskyndar läkning)
350 kr
Stretching
Tillsammans går vi igenom vilken stretching som passar bäst för din hund och jag visar hur du ska utföra den och hur ofta. Du får vägledning och får träna på din hund tillsammans med mig så du sen känner dig redo att göra den själv hemma.
550
kr