Priser

Nu finns det förberett ett rum för behandlingar hemma hos mig i Svensbyn. Adressen är Västra Lidenvägen 23, välkomna! 
Än så länge tar jag bara swish betalningar - 1230193037

 


Friskvårdskontroll
Är din hund redo för tävlingsäsongen? Jaktsäsongen? Vill du hålla dig uppdaterad hur hundens muskulatur och leder ser ut? Då är detta tiden för dig. Rörelseanalys, genomgång av leder och muskler och du får med dig alla tips du behöver om något behöver förstärkas eller något extra att tänka på inför kommande säsong.

 
695 kr 

Rehabilitering
Detta är bokningen för dig med skadad hund eller som av annan anledning blivit remitterad till mig från veterinär. Här ingår allt som behövs för just din hunds rehabilitering. 
 
695 kr

Massage
Helkroppsmassage + Laser vid behov och i mån av tid

 
600 kr 

Laserbehandling
Laserbehandling på allt från artrosleder & ryggproblem till spänd muskulatur
och 
stukning/sträckning av muskulatur

 
350 kr

Laserbehandling Sår
Laserbehandling på ytliga sår såsom uppskurna trampdynor, hotspots eller
operationssår (Minskar ärrbildning och påskyndar läkning.) 

 
350 kr

Stretching
Tillsammans går vi igenom vilken stretching som passar bäst för din hund och jag visar hur du ska utföra den och hur ofta. Du får vägledning och får träna på din hund tillsammans med mig så du sen känner dig redo att göra den själv hemma.

 
550 kr

Privatkurs Balansboll 60min
För alla er som vill gå balansbollskurs men inte har fått en plats eller hittat ett datum som passar er och om du vill lära dig balansbollsträningens ädla konst är detta bokningen för dig. Du kommer lära dig alla grunder för att kunna balansboll hemmavid. Du kommer gå hem med mer verktyg för att kunna träna din hund både mentalt och fysiskt.

Balansbollsträning är ett utmärkt sätt att förbättra din hunds balans, kroppskontroll, styrka, stabilitet, koordination. Det är också riktigt bra mental träning och bygger både kontakt mellan ägare och hund men stärker också din hunds självkänsla. På denna kurs får du med dig alla verktyg du behöver för att på ett stressfritt och enkelt sätt kunna träna med balansboll hemma. Balansbollsträning är både skadeförebyggande och prestationshöjande i hundsporter men gör också hunden mer redo för vardagen. Äger du en egen balansboll och vill lära dig övningar på just denna så medtag bollen på bokningstillfället.
600kr

Privatlektion Balansboll 30min
Detta är bokningen för alla er som har svårt att få till balansbollsträningen hemmavid, vill kickstarta träningen efter vila eller varför inte komma för att få tips på nya övningar/positioner när inspirationen tryter?

Balansbollsträning är ett utmärkt sätt att förbättra din hunds balans, kroppskontroll, styrka, stabilitet, koordination. Det är också riktigt bra mental träning och bygger både kontakt mellan ägare och hund men stärker också din hunds självkänsla. Har du bollar hemmavid du vill ha tips på övningar på? ta med dessa på besöket.
350kr

5/10 kort
Massage+laser -    2750:- / 5200:-
Rehabilitering -     3250:- / 6250:-
Laserbehandling -    1600:-  /  3050:- 

Dessa beställs via mail och börjar gälla direkt vid nästkommande behandling (Går även köpas på plats) :) Har du presentkort får detta givetvis användas vid köp av 5/10-kort. Har du rehabilitering på din försäkring? Vid remiss från veterinär täcks då en del eller hela denna summan av ditt försäkringsbolag. Vid frågor om detta kontakta mig berättar jag mer.