Kurser/Föreläsningar

Här hittar du alla våra kurser och föreläsningar. Önskar ni en kurs/föreläsning inom ett specifikt ämne som inte finns med här så skriv till mig här på hemsidan går det ordna i mån av intresse. 

Stretching & Friskvård 26/5-18 10.00-14.00

Pris:
500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1718095
Antal:
Finns i lager
Föreläsning/Kurs om friskvård och träning av hund, vikten av att träna annat än grenspecifikt för att förbättra prestation och minska risken för skador. Du får inspiration om hur man bör tänka när man planerar hundens träningsår på lång sikt och hur man komplementerar olika träningsfomer för hunden. Vi går igenom näringslära, kosttillskott, vikten av vila och återhämtning och vikten av massage. Vi avslutar kursen med att lära oss grunderna i när, hur och vart vi bör stretcha våra hundar & hur vi bör gå igenom hundens kropp för att hitta och kunna undvika skador i ett tidigt skede. 

Kursen äger rum på Grans naturbruksskola i Piteå, lektionssalen nere i Hundstallet. Kursen består av 4h blandad teori & praktik, du behöver inte ha med hund om du inte vill detta, kurslitteratur ingår i priset. Mer info kommer i PM som skickas ut innan kursstart.